pátek 25. listopadu 2011

Žebřiček českých a moravských měst v kvalitě života

Již počtvrté byly zveřejněny výsledky socioekonomické studie MasterCard česká centra rozvoje. Výsledky zpracovali na serveru iDNES.cz v článku Nejlíp se žije v Jindřichově Hradci. Srovnejte s ním své město na mapě. Tamtéž naleynete i interaktivní mapku i s popisem jednotlivých měst Města s nejlepší sociální situací.




Pokud vás výsledky studie zaujali a vrtá vám v hlavě, kde to teda proboha vlastně žijete, prostudujte si také Informační brožuru s kompletními výsledky čtvrtého ročníku MasteCard česká centra rozvoje 2011, kterou v pdf naleznete na stránce s výsledky letošní studie.

Celá studie našich životů ovšem stojí na statistice a váhování parametrů. Stačí změnit váhy a výsledky se rázem změní (povšimněte si rozdílů v pořadí měst dvou prvních a dvou následujících ročníků - tolik se realita přeci nezměnila). Také nebere v úvahu okolí hodnocení měst. Zajímavý by byl také vztah výsledků k dopravní infrastruktuře.

Nicméně stejně není o čem diskutovat, protože V Českých Budějovicích by chtěl žít každý ;-)

Foto: idnes.cz

1 komentář:

  1. Le_Meridian Financování Service šel nad rámec svých požadavků, aby mi pomohl s mou konsolidaci dluhu. Byli přátelští, profesionální a absolutní drahokamy pracovat s. Doporučuji každému, kdo hledá úvěr na kontakt. Email..info@lemeridianfds.com
    WhatsApp ... + 19893943740.

    OdpovědětVymazat

MAKE Magazine

Technology Review RSS Feeds

Nejčtenější příspěvky