neděle 16. listopadu 2014

Facebook Chat Re-Enabler

Vyříznutí chatu z aplikace Facebook a vnucení další, samostatné aplikace Messenger byl od Facebooku docela podraz. Další aplikace zabírá víc paměti i úložiště, žere víc baterky a nic moc až nového nepřináší. Toto velmi zkomplikovalo život nejednomu uživateli telefonu s Androidem.

Sám jsem vyzkoušel několik alternativ Messengeru, nicméně žádná není plnohodnotnou náhradou a baterku žere a paměť zabírá taky. Dostal jsem se až k rootnutí telefonu (Jak na root telefonu htc Desire X), abych mohl uvolnit pro Messenger místo. Pak ale zase Messenger nemessengeruje bez Wi-Fi :-(

Ale řešení se nakonec objevilo!

[APP][2.3+] Facebook Chat Re-Enabler | Android Development and Hacking | XDA Forums
"Hello guys. As most of you know, chat in Facebook app doesn't work anymore and now you need to install Messenger app. At the moment is not the same for all the countries, as far as I know they are slowly migrating chat from app to Messenger only. I made this simple app to enable chat again in main Facebook app without installing Messenger. Works between Android 2.3 and latest 5.0, on any device that supports Facebook app."

'via Blog this'

Žádné komentáře:

Okomentovat

MAKE Magazine

Technology Review RSS Feeds

Nejčtenější příspěvky