úterý 14. června 2016

Logitech Harmony 300 zase zazlobilo

Asi po roce od opravy tlačítek (Marenkův bloček: Tlačítka dálkového ovládání už tak úplně nereagují?) univerzálního dálkového ovládání Logitech Harmony 300 se objevil další problém - ovládání se začalo občas samo od sebe přepínat z ovládání kabelovky na televizi. Stávalo se to jednou za čas a nejdříve jsem to sváděl na kocoura nebo na neopatrné přisednutí ovládání. Také se set-top-box kabelovky občas nezapnul nebo nevypnul po stisku žlutého "multi-tlačítka". Zkusil jsem ovládání přeprogramovat. Poté se kabelovka "multi-tlačítkem" nechtěla nechat zapínat vůbec (tlačítko kabelovky jen velmi krátce bliklo), pouze separátně tlačítkem "power", a ovládání se začalo přepínat na televizi po pár stisknutí jakýchkoliv tlačítek třeba během projíždění EPG. V ten moment krátce blikla všechna čtyři tlačítka pro přepnutí zařízení.

Po chvíli hledání jsem objevil dobrou radu ve vlákně Solved: Harmony 300 light flashing - Page 8 - Logitech Forums
"If your 4 device buttons are flashing, it means the the 300 is in Safe Mode, remove the batteries, then while holding the #2 button, replace the batteries. "
Vyměnil jsem jednak baterky - což ostatně opraví skoro každou "závadu" - a podržel tlačítko "2". Jestli zafungovalo obojí, nebo jen jedno z toho, nevím. Ovládání zase funguje.

Řešení jiných problémů zkus najít na

Žádné komentáře:

Okomentovat

MAKE Magazine

Technology Review RSS Feeds

Nejčtenější příspěvky