neděle 29. ledna 2012

Kam on-line ukládat a zálohovat soubory?

Se službami nabízející prostor pro data na on-line úložištích přístupných přes internet (co to vlastně je vám vysvětlí Wikipedia v článku File hosting service) se s cloudovou vlnou roztrhl pytel. Některé jsou zdarma, zpravidla do určitého objemu dat, některé jsou jen placené. Liší se různými možnostmi přístupu k datům a spustou dalších parametrů. Nabídku od největších známých firem pěkně shrnují v článku Apple iCloud vs Google vs Amazon Cloud Drive vs Dropbox vs Microsoft SkyDrive - Pocket-lint.
Srovnání dalších online storage služeb nabízí server Online Storage Reviews - Find Reliable Online File Storage Services i s recenzemi a odkazy na konkrétní servery.
Porovnání všemožných marametrů 16 online file service služeb v (stále ještě přehledné?) tabulce najdete také na Online Storage Services Review 2012 | Best Online File Storage Services | Data Storage - TopTenREVIEWS.

Popis snad všech služeb najdete na webu Online Storage (anglicky), nejen s technickými, ale třeba i s ekonomickými informacemi.

No je to zase džungle, což? ;-)

1 komentář:

  1. S novým řešením přichází Google a svoji službu vylepšuje Microsoft:
    http://marenkuv.blogspot.com/2012/04/googledrive-windows-live-skydrive.html

    OdpovědětVymazat

MAKE Magazine

Technology Review RSS Feeds

Nejčtenější příspěvky