neděle 1. září 2024

Llama Coder - aplikace na přání

Pamatujete si, jak jsme se ve škole učili malou násobilku? A jak jsme si ji museli znovu a znovu procvičovat, až nám šla jako po másle? No, dneska pro vás mám něco, co tohle všechno posune na úplně novou úroveň.

Představte si, že potřebujete rychle vytvořit aplikaci na procvičování malé násobilky – a teď pozor, nebudeme se s tím piplat celé hodiny nebo dny, ale zvládneme to během několika minut. Jak? Jednoduše! S pomocí nástroje Llama Coder, což je šikovný AI asistovaný nástroj na generování kódu.

Llama Coder: Co to vlastně je?

Llama Coder je jako váš osobní programátorský kouč. Nemusíte být programátorský mág, abyste s ním vytvořili něco úžasného. Stačí vám nápad, který mu zadáte – a klidně i česky! Ano, slyšíte správně, nemusíte znát žádný specifický programovací jazyk. Jen mu jednoduše napíšete, co chcete, a on vám během pár vteřin vygeneruje hotový kód.

Když dřív bylo programování na dlouhé lokty...

Teď se na chvíli vraťme zpátky v čase. Pamatujete, jak dlouho trvalo, než jsme naprogramovali i ty nejjednodušší aplikace? Týdny, někdy i měsíce práce. Museli jste dokonale rozumět programovacím jazykům, měli jste před sebou hodiny a hodiny psaní a ladění kódu, testování a opravování chyb. A když jste konečně měli hotovo, občas jste zjistili, že to pořád není úplně ono, a začali jste znova.

Magie jedním kliknutím

Ale dnes? Llama Coder vám to všechno usnadní. Stačí otevřít llamacoder.together.ai, napsat, co chcete naprogramovat, a za minutku máte hotovo. Skutečně, za minutku! Nevěříte? Mrkněte třeba na tohle procvičovátko malé násobilky, které jsem vytvořil za pár sekund: llamacoder.together.ai/share/QGhI0. 😎 Je to jednoduché, rychlé a efektivní.

Kde všude Llama Coder využijete?

No a teď si představte, kde všude byste mohli Llama Coder využít. Nejste si jistí? Tady je pár příkladů:

  • Vzdělávání: Tvorba interaktivních výukových nástrojů. Ať už chcete procvičovat matematiku, programování nebo cokoliv jiného, Llama Coder vám pomůže během chvilky.
  • Start-upy a malé podniky: Máte nápad na aplikaci, ale nemáte programátora? Žádný problém! Llama Coder vám umožní vytvořit prototyp, který můžete ihned začít testovat.
  • Automatizace práce: Jednoduché skripty a automatizace, které by normálně zabraly hodiny práce, jsou s Llama Coder otázkou pár minut.
  • Hobby projekty: Máte v hlavě nápad na malou hru nebo aplikaci pro vlastní potěšení? S Llama Coder je to hračka.

A to je jenom špička ledovce! Možnosti jsou prakticky nekonečné.

(Ano, text napsal Chat GPT)


Žádné komentáře:

Okomentovat

MAKE Magazine

Technology Review RSS Feeds

Nejčtenější příspěvky